Ποιοί είμαστε

Η ιστορία μας

Η πορεία της επιχείρησης HONDRONASIOS ξεκινά στη Λάρισα το 1981 με το πρώτο της κατάστημα στην οδό Παπακυριαζή 16. Γρήγορα καθιερώνεται ως μια από τις πιο αξιόπιστες, καινοτόμες και δυναμικά αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις στο χώρο του γυναικείου υποδήματος. Το 2004 διπλασιάζει τις εγκαταστάσεις της και το 2011 αποκτά ένα νέο σημείο πώλησης στη οδό Κούμα 10.

Στα 35 και πλέον χρόνια λειτουργίας της, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει, με up-to-date συλλογές αποτελούμενες από κορυφαία ελληνικά και διεθνή Brands, σειρές Ελλήνων σχεδιαστών και custom made προϊόντα.

Το όραμά μας: Να αποτελέσουμε σημείο αναφοράς στο χώρο της γυναικείας μόδας και να δημιουργήσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με πελάτες από όλη την Ελλάδα!
Η Αποστολή Μας: Να αναπτυσσόμαστε επενδύοντας στην ομάδα μας και τους συνεργάτες μας, με στόχο να κρατήσουμε ψηλά την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρουμε.
Οι αξίες μας: Πιστεύουμε πως κάθε επιτυχημένη σχέση στηρίζεται στην εμπιστοσύνη. Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες κάθε πελάτη βρισκόμαστε δίπλα του παρέχοντας άμεση εξυπηρέτηση και υποστήριξη, χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης και ασφάλειας. Παράλληλα, βασικός μας στόχος είναι να διατηρούμε την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας – τιμής, προσφέροντας έναν ευρύ και ενημερωμένο κατάλογο προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές. Τέλος, η οικογενειακή φιλοσοφία της επιχείρησης αποτελεί συστατικό της στοιχείο, καθώς κάθε συνεργάτης, προμηθευτής, εργαζόμενος, αποτελεί μέλος μιας ομάδας με κοινό όραμα.

"Style is a way to say who you are without having to speak"

– RACHEL ZOE –

Τα καταστήματά μας

       

Αναζήτηση Προϊόντων....

Καλάθι αγορών