Πολιτική Επιστροφών

Ευχαριστούμε που επιλέξατε το κατάστημά μας για τις αγορές σας.

Εάν δεν είστε πλήρως ικανοποιημένοι από την αγορά σας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

 

Εάν επιθυμείτε την επιστροφή ή αντικατάσταση του προϊόντος που αγοράσατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Η επιστροφή είναι δωρεάν από όλη την Ελλάδα, πάντα κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών (+30) 2410 535534 (Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή 11.30 – 21.00 και Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο 11.00 – 14.30).

Προϋποθέσεις επιστροφής:

  1. Το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί
  2. Η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών
  3. Το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς (Απόδειξη Λιανικής, Τιμολόγιο) και να βρίσκεται στην κατάσταση που παρελήφθη από τον πελάτη, πλήρες και χωρίς φθορές, να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (ετικέτες/barcodes) και η συσκευασία του να είναι αυτή που συνόδευε το προϊόν κατα την παραλαβή
  4. Η επιστροφή θα πρέπει να γίνει αποκλειστικά με την εταιρία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε (ACS Courier)

Σας ενημερώνουμε ότι η επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές η φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους και δεν υποχρεούται σε καμία περίπτωση σε αντικατάσταση αυτών.

Η πολιτική των δωρεάν επιστροφών ισχύει μόνο για την πρώτη επιστροφή και κάθε νέα αποστολή θα επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής 4.00€.
Οι αλλαγές πραγματοποιούνται μόνο μεταξύ προϊόντων
της ίδιας σεζόν.

Προϊόντα που ανήκουν στην κατηγορία “SALES” δεν υπόκεινται στους όρους των δωρεάν επιστροφών και επιβαρύνονται με έξοδα επιστροφής 4,00€.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε, ασκώντας το δικαίωμα της υπαναχώρησης υπό τις παραπάνω προϋποθέσεις και να ζητήσετε την επιστροφή του τιμήματος που μας καταβάλατε, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς.

Η επιστροφή των προϊόντων θα πρέπει να γίνεται αποκλειστικά με την εταιρία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε (ACS Courier). Επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται για αγορά του προϊόντος που έχει γίνει με μετρητά (αντικαταβολή), κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή και μέσω Paypal και εφόσον έχουν αφαιρεθεί τα μεταφορικά έξοδα αξίας 4.00€ από το συνολοκό ποσό επιστροφής . Η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί το αργότερο εντός 10 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων και εφόσον αυτά είναι σε άριστη κατάσταση.

Τα προϊόντα, τα οποία έχουν αγοραστεί από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορούν να αντικατασταθούν ή να επιστραφούν σε κάποιο από τα φυσικά καταστήματα, πάντα κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών (+30) 2410 535534, (Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή 11.30 – 20.30 και Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο 11.00 – 14.30)

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για οποιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας πριν την αποστολή και παράδοση σε courier, θα πρέπει να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας στο (+30) 2410 535534 αναφέροντας τον Αριθμό Παραγγελίας σας.

       

Αναζήτηση Προϊόντων....

Καλάθι αγορών